www.Tassenloodz.com 
Uw groothandel

Ons bedrijf

Tassenloodz is een bedrijf dat gerund wordt door een klein, hecht team met een passie voor tassen. Wij produceren tassen gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit leer. Onze tassen worden met de grootste zorg geselecteerd, getest en vervolgens geproduceerd.

Naast het produceren van onze eigen tassen zijn wij ook actief als leverancier en agent op de Nederlandse markt. Wij vertegenwoordigen op exclusieve basis een aantal internationale merken op het gebied van lederwaren. Ons eigen merk

In 2019 zijn wij ons eigen merk gestart, Unique Brand. 
Upcycling

Alle producten van Unique Brand zijn gemaakt van "Left overs". Dit houdt in, dat restanten welke eigenlijk overbodig zijn, hierdoor een 2e leven krijgen. Hierom is het onmogelijk om twee dezelfde tassen te maken. De combinatie van kleuren zal altijd anders zijn. Zo heb je altijd een "Unique" ontwerp in handen.

Handgemaakt

Alle producten van Unique Brand worden vol passie met de hand gemaakt, door middel van de traditionele technieken. En zo waarborgen wij de kwaliteit van onze producten!

Fair trade

Wij werken nauw samen met onafhankelijke ateliers met als doel hen te helpen groeien. Onze samenwerking is de beste manier om de werkgelegenheid te stimuleren in omgevingen waar dit het hardst nodig is. En zo blijft het echte vakmanschap bewaard.

Alle medewerkers zijn boven de 18 jaar en verdienen meer dan de leefbare lonen.Postadres:

Bruggemaat 46, 7623MD  BORNE


IBAN: NL25 RBRB 0709 9838 08

KvK: 74871420

BTW: NL002321098B14


Algemene voorwaarden